True Artisan Café – festival al cafelei


Este un festival pentru toți iubitorii de cafea proaspăt prăjită.

True Artisan Café, din 23 aprilie de la The Ark, este un eveniment marca La Marzocco, dedicat atât publicului larg, cât și profesioniștilor din țară.

Cei mai buni baristas din țară vor putea să-și dovedească măiestria preparării celor mai bune cafele în concursul organizat în această zi, concurs care îl va trimite pe cel mai bun la Dublin, la Campionatul Mondial de AEROPRESS. Prepararea celei mai bune cafele se va face folosind doar două ingrediente, apa și cafeaua proaspăt prăjită, și un aparat AEROPRESS. Concurenții vor avea la dispoziție doar opt minute pentru a impresiona juriul și pentru a-și câștiga biletul către Dublin. Taxa de participare la concurs este de 80 de lei. Pentru mai multe detalii și condiții de înscriere, intrați aici.

Publicul larg nu doar va asista la întregul concurs și își va susține preferații, ci va degusta cafele senzaționale, va face cunoștință cu reprezentanții celor mai bune cafenele din țară, va participa la workshopuri și seminarii, expoziții.

Concursul Aeropress este un eveniment marca La Marzocco, un adevărat Ferrari al espressoarelor, o companie cu tradiție în domeniu, care produce încă din 1927 cele mai bune espressoare din lume.
Dacă simțiți deja mirosul boabelor de cafea proaspăt prăjită, vă așteptăm la True Artisan Café, pe 23 aprilie, la The Ark.

Programul evenimentului este 10-22
Intrarea la eveniment costă 10 lei, fiind incluse și două băuturi.

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți, urmăriți pagina oficială a evenimentului:

https://www.facebook.com/events/235460173465231/

Biletele sunt disponibile atat in reteaua bilete.ro, cat si pe toata durata evenimentului.