Perfectioneaza-ti rutina de dimineata
Urmatoarea generatie de cutite
Cana Carter Move nu este doar un inlocuitor al paharelor de unica...
Cana Carter Move nu este doar un inlocuitor al paharelor de unica...
Conceputa pentru a amplifica simturile si pentru a se potrivi cu cele...
Conceputa pentru a amplifica simturile si pentru a se potrivi cu cele...
Conceputa pentru a amplifica simturile si pentru a se potrivi cu cele...
Conceputa pentru a amplifica simturile si pentru a se potrivi cu cele...
Ceainic pentru cafenea, teapots for coffee shop
Un produs pe atât de funcțional pe cât este frumos: ceainicul ChaCha Kyusu Maru de la Hario. Ceainicul ideal pentru ceaiul din frunze. Ca în cazul tuturor produselor Hario, vasul este fabricat din sticlă fină termoizolantă.
Un dripper de ceai elegant, util și foarte ușor de folosit.
Hario Tea Maker are sistem de ridicare a infuzorului care permite frunzelor de ceai să se infuzeze în funcție de preferințe.
Presa franceză de la Hario cu design propriu, din sticlă borosilicată și capac din lemn de măslin pentru comfort și stil.
Presa franceză de la Hario cu design propriu, din sticlă borosilicată și capac din lemn de măslin pentru comfort și stil.
Ceainic Hario de sticlă, perete dublu, 500 ml.
Set ceainic Hario Chacha Kyusu Maru 700ml cu Hario Yunomi, 6 cești de 85 ml.
Sticla de filtrare Hario Aisne este o nouă modalitate de preparare a ceaiului racoritor si delicios.
Sticla de filtrare Hario Aisne este o nouă modalitate de preparare a ceaiului racoritor si delicios.
Hario Tea Maker are sistem de ridicare a infuzorului care permite frunzelor de ceai să se infuzeze în funcție de preferințe.
Extrageți aroma cafelei cu o simplă apasare. Puneți cafeaua măcinată în presă și adăugați apă fiartă. Puneți pistonul și lăsați cafeaua să se infuzeze. Apăsați încet pistonul în jos, turnați cafeaua într-o ceașcă și bucurați-vă.
Extrageți aroma cafelei cu o simplă apasare. Puneți cafeaua măcinată în presă și adăugați apă fiartă. Puneți pistonul și lăsați cafeaua să se infuzeze. Apăsați încet pistonul în jos, turnați cafeaua într-o ceașcă și bucurați-vă.