Cele mai populare filtre de la Hario sunt de înaltă calitate, asigurând...
Filtre suplimentare pentru filtrul de cafea Aerobie AeroPress®.
AeroPress® este darul perfect pentru orice iubitor de cafea.
Cele mai populare filtre de la Hario sunt de înaltă calitate, asigurând...
Cântarul pentru V60 de la Hario a devenit unul din instrumentele...
Hario - regele sticlei, oferă pentru barista o sticlă de calitate...
Set de patru lavete de curățare pentru uneltele de cafea, pentru barista.
Sproud Barista - băutură ca laptele dar din mazăre TRANSPORT INCLUS IN...
Dacă sunteți în căutarea unor filtre de syphon convenabile, filtrele de...
Bialetti Moka Marocco 3tz model is used to brew 3 cups of espresso at a...
Bialetti Musa 6tz model it used to brew 6 cups of espresso at a time...
Bialetti Musa 6tz model it used to brew 6 cups of espresso at a time...
Bialetti Moka Express 3tz model is used to brew 3 cups of espresso at a...
Bialetti Moka Marocco 3tz model is used to brew 3 cups of espresso at a...
Ceai verde Pure ceylon - 20 de...
We have been busy with nice coffees for fifteen years. And if you have been doing something for so long, you know quite a bit about it anyway. If you are curious. That's us. And also a bit stubborn. Not too bad to learn something, but you do not have to tell us what we already know. What is important: buy nice coffee, fresh and burn well and make a little coffee. It is not difficult, but it is a profession. A fascinating profession.
Yet we never get rid of it. We want to get better every day. The best cup has not yet been set. Call it drive. Call it critical professionalism. Maybe even love, for coffee of the very best quality. But then love from a sober vision. Because we are not freaks. We love our profession, we want to know everything about it. But we also say "there's much more to life than coffee". Like delicious food or grabbing a beer, putting on strong stories and laughing together. Just enjoy life.
Clima perfectă, înălțimea și solul vulcanic îmbibă boabele cu o aromă bogată și blândă. În timp ce prăjirea scoate note delicioase de cacao, vișine și zahăr din trestie. O cafea echilibrată și completă care încântă și încântă! Data de prăjire: ian 2021
Clima perfectă, înălțimea și solul vulcanic îmbibă boabele cu o aromă bogată și blândă. În timp ce prăjirea scoate note delicioase de cacao, vișine și zahăr din trestie. O cafea echilibrată și completă care încântă și încântă! Data de prăjire: ian 2021
Această cafea este bogată și dinamică, cu aromate florale, dulceață de mere caramel și un finisaj de ciocolată întunecată. Data de prăjire: Aug 2020
Țara: Etiopia; Regiunea: Guji Ferma: Suke Quto Metoda de procesare: Uscat Natural Recomandată pentru: Espresso, Ibric Arome: Fructe de pădure, Orange Zest, Violet Adaugă in coș! Cumpără acum! Aroma 100% naturală Data de prăjire: ian 2021
Ferma Suke Quto este situată în zona Guji,Etiopia sud-estică și a fost fondată în2005 de Tesfaye Data de prăjire: ian 2021
Ferma Suke Quto este situată în zona Guji,Etiopia sud-estică și a fost fondată în2005 de Tesfaye Data de prăjire: ian 2021
Țara: Kenya; Regiunea: Nyeri Ferma: Ndaroini Metoda de procesare: spalat Recomandată pentru: Espresso, Ibric Arome: Fruity & Complex Adaugă in coș! Cumpără acum! Aroma 100% naturală Data de prăjire: ian 2021
Țara: Kenya; Regiunea: Nyeri Ferma: Ndaroini Metoda de procesare: spalat Recomandată pentru: Espresso, Ibric Arome: Fruity & Complex Adaugă in coș! Cumpără acum! Aroma 100% naturală Data de prăjire: ian 2021