Aeropress Aerobie A80 3-cup A001VK

9102450

Produs nou

AeroPress® este darul perfect pentru orice iubitor de cafea.

Mai multe detalii

72 Produse

169,00 lei cu TVA

  • Aeropress  Aerobie A80 3-cup

    Acesta permite utilizatorului să prepare și să se bucure de cafea fină, bogată și aromată, rapid și ușor. Indiferent dacă este acasă, la birou sau în vacanță, o ceașcă de cafea specială este literalmente la câteva secunde distanță.

    Stilul său unic de brew permite utilizarea unei măcinări mai fine, care maximizează adâncimea de aromă și aplicând presiune, stoarce fiecare gram de bunătate din cafea. Utilizează un micro-filtru pentru a maximiza puritatea cafelei, asigurând că fiecare picătură este cât se poate de fină. Produce un puc de cafea  ușor de îndepărtat(la fel de simplu ca și îndepărtarea capacului și împingerea pistonului) și poate fi curățat în câteva secunde.

    Barista profesioniști și prăjitorii de cafea sunt de acord că AeroPress® are capacitatea de a produce aceeași cafea de calitate ca o mașină în valoare de sute de lire sterline. S-au dus zilele  cafetierelor fragile, greu de curățat și mașinilor de cafea acasă cu prețuri exagerate. Acest dispozitiv de cafea inovator își merită într-adevăr banii, este simplu de operat și un cadou perfect pentru a explora lumea cafelei.

    Curățarea

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: