Wacaco MiniPresso GR 230016

9105217

Produs nou

Minipresso GR reprezintă unul din cele mai compacte dispozitive de preparat espresso.

Mai multe detalii

24 Produse

296,65 lei cu TVA

-15%

349,00 lei cu TVA

 •  Wacaco MiniPresso GR

  Compact, ușor și versatil, îl puteți folosi cu o gamă largă de cafele, prăjite light, medium sau dark, ceea ce vă oferă posibilitatea de a experimenta o gamă largă de arome noi. Măcinând personal boabele de cafea îți va oferi mai mult control asupra preparării, rezultând o ceașcă de espresso de calitate care va mulțumi și pe cei mai pretențioși cafengii.

  Minipresso GR este una din cele mai bune alegeri pentru a te bucura de un espresso autentic de 50ml, acasă, la birou sau în călătorii.

  Compact și ușor

  Indiferent că vei pleca pentru câteva ore sau saptămani întregi, spațiul și greutatea sunt factori majori atunci când îți alegi echipamentul de călătorie. Cu o greutate de doar 360 grame și o lungime de 17,5 centimetrii, Minipresso este proiectat să fie cel mai mic, mai ușor și mai versatil dispozitiv manual de preparat espresso.

  Inovativ si putenic

  Ușurința de utiliza Minipresso vine de la design-ul său inovativ. Cu ajutorul unui piston semi-automat, cantităti mici de apă sunt injectate în interiorul adaptorului de cafea. După câteva pompări se obține presiunea optimă extracției unui espresso bogat și cremos.

  Pe lângă design-ul său modern și plăcut, Minipresso are un sistem interior ingenios, cu piston semi-automat, blocabil, ce este capabil să genereze o presiune de până la 8 bari.

  Nu necesită cartușe de aer comprimat, de N2O sau electricitate.

  Instructiuni

  Minipresso GR este simplu și ușor de folosit.

  Adăugați în compartimentul de cafea, cafea măcinată, cu lingurița din dotare și, folosind aceeași linguriță, preasați ușor cafeaua, pentru a o nivela. Puneți apă fierbinte, clocotită, în recipientul de apă și la final deblocați pistonul din poziția de inițială, aplicând câteva pompări pentru a crea presiune și a extrage un espresso minunat cu cremă generoasă.

  Caracteristici

  Dimensiuni

  175x70x60 mm

  Greutate

  360 gr

  Capacitate apă

  70 ml

  Capacitate cafea    

  8 gr

  Presiune medie

  8 bar

  Accesorii

  Pahar espresso și linguriță integrate

   

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: