HARIO Cold Brew Mizudashi 1000ml MCPN14R

9102594

Produs nou

Începeți ziua cu o ceașcă de cafea rece cu gheață, apoi închideți capacul, puneți vasul de cafea Hario la rece în frigider și bucurați-vă de o altă cană răcoritoare de cafea rece mai târziu, în cursul zilei. Cafeaua rece nu este ceva cu care toată lumea este familiarizată și dacă nu ați încercat încă, aveți ocazia să testați o cafea cu aromă mai bogată.


Mai multe detalii

59 Produse

99,00 lei cu TVA

 • Hario Mizudashi Cold Brew Coffee Pot Red

  Hario Water Brew Pot vă permite să preparați cu o metodă diferită, ceea ce aduce cu aproape 90% mai multă aromă și mai puțină aciditate. Cert este că espresso-ul Dvs. preferat nu va mai fi același, singura modalitate de a afla dacă o să vă placă sau nu este încercându-l.

  Cum se utilizează vasul de cafea de cafea Hario Cold Brew Red

  Deci, ați decis să preparați niște cafea rece? Grozav! Iată ce trebuie să faceți. Adăugați aproximativ 80 g din cafeaua preferată și 1100 ml de apă în vasul de cafea Hario Cold Brew. Se amestecă, se închide capacul și se lasă în frigider undeva între 3 și 24 de ore. Veți fi plăcut surprinși și mândri de cafeaua rece, gustoasă, pe care ați făcut-o cu vasul de cafea Hario Cold Brew.

  Hario Cold Brew Pot include:

  - Sticlă de înaltă calitate

  - Filtru permanent

  Capacitate: 1000ml.

  
  

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: