HARIO Coffee Syphon Sommelier 600ml SCA5

9102511

Produs nou

Hario Syphon Sommelier este fabricat pentru cei mai entuziaști pasionați  de cafea. Este ușor de utilizat și și vă ajută să vă impresionați oaspeții. Sifonurile oferă o preparare magică a cafelei și sunt o modalitate excelentă de a experimenta arome complexe la o cafea single origin.

Mai multe detalii

2 Produse

949,00 lei cu TVA

 • HARIO Coffee Syphon Sommelier

  Preparați și serviți cafeaua cu stil cu acest echipament minunat de cafea Hario Syphon. Odată ce începeți procesul de preparare, vă veți simți ca un chimist, medic de cafea , reenergizați-vă și distracți-vă  prietenii dvs., în același timp. De fapt, cafeaua va fi atât de bună încât prietenii tăi vor dori mai mult și poți fi sigur că te vor vizita în curând.

  Hario Syphon Sommelier Design

  Se pare ca Hario s-a inspirat în productia Hario Syphon Sommelier de la un vin bun, datorita numelui si formei acestuia. Sommelier - degustătorul de vin - își poate extinde acum gama de abilități pentru a include prepararea și decantarea unei cafele perfecte. Fiecare Syphon Sommelier este suflat manual pentru un finisaj de înaltă calitate, cu un bol inferior care servește ca decantor pentru servicii de calitate superioară.

  Hario Siphon Sommelier este fabricat din cea mai de calitate sticlă termorezistentă numită borosilicat și nu este greu de spus că aproape un secol de experiență de sticlă Hario a fost dedicată în proiectarea acestui sifon minunat de cafea.

  Caracteristici:

  Dimensiuni:W150 × D186 × H355 mm

  Capacitate practică: 600 ml (pentru 5 cupe)

  Materiale: Carafă- sticlă termorezistentă, borosilicată

                  Capac, Filtru - Oțel inoxidabil

                  Stand - Oțel inoxidabil, silicon Windbreak/aluminiu 

                  Lampă alcool-polipropilenă  / silicon

  MADE IN JAPAN

  GOOD DESIGN AWARD 2013

Accesorii