Din pacate acest produs nu se mai gaseste in oferta noastra. Va putem insa recomanda alte produse similare.
Veti fi redirectionat in cateva secunde spre pagina cu recomandarile noastre. Va multumim!
Redirecting in 8 seconds
9102372
Produs nou
Sunteți pasionat de prepararea cafelei? Poate doriți să schimbați felul în care o preparați sau doriți să vă distrați mai mult în timp ce faceți o cafea dimineața? Acest lucru este realizabil deoarece aparatul de cafea prin vacuum Technica de la Hario oferă toate aceste lucruri simultan și chiar mai mult.
Acest produs nu mai este in stoc
ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!
Data disponibilitatii:
HARIO Coffee Syphon Technica
Definiția artei poate fi complicată, dar când sunteți martorii lui Hario Syphon Technica în acțiune, se poate defini ca artă. Întregul proces de preparare cu sifonul de cafea implică arome și mirosuri senzaționale.
La preparearea la sifon vă aflați în controlul total al temperaturii și timpului de preparare, care determină gustul cafelei. Va dura ceva timp pentru a deprinde toate tehnicile, dar o dată stăpânite cafeaua preparată la vacuum va fi foarte satisfăcătoare.
Metoda Syphon Technica, cunoscută și sub numele de vacuum-pot, a fost total ignorată de cafenele și restaurante, din anii 1970 până în secolul XXI, recent sistemul câștigând mai multă atenție din partea tuturor celor implicați în industrie.
Caracteristici:
Dimensiune: W115 × D180 × H390mm
Capacitate: 600ml, pentru 5 cani
Materiale: sticlă termorezistentă, oțel inoxidabil, polipropilenă, cauciuc siliconic, alamă, aluminiu, fier, aliaj de zinc, rășină melaminică.
MADE IN JAPAN