MARCO Friia HCS Kit 1000865 Mareste

MARCO Friia HCS Kit 1000865

Produs nou

FRIIA HCS

FRIIA HCS este un sistem de furnizare a apei fierbinte / rece / spumant, cu extragere imediată a apei calde 3L. Proiectat cu o tehnologie premiată, sistemul conține un boiler și un frigider și un font de blat elegant. FRIIA este sistemul perfect pentru birouri, cantine, săli de sport, școli, colegii și mici cafenele. Include regulatorul de CO2 și tava de scurgere

Mai multe detalii

4777,00 euro (fara TVA)

Introduceti numele si nr. de telefon. Colegii nostri va vor contacta imediat.
Anuleaza
CERE OFERTA
 • Cum functioneaza

  Configurarea FRIIA este simplă și intuitivă, ceea ce face ușor utilizarea nou-veniților. Sistemul include un robinet de recunoscut (numit font) care se află deasupra blatului, posibil cu ajutorul unui decupaj al contorului. Echipamentele voluminoase sunt depozitate în siguranță pe dedesubt. Pentru a folosi fontul, apăsați pur și simplu unul dintre cele trei butoane cu pictograme aprinse pentru o citire ușoară pentru a distribui apă caldă, rece sau frizant.

  Răcitorul de bloc din aluminiu pentru apă rece și spumantă și boiler izolat în vid garantează precizia și stabilitatea temperaturii. Deoarece tehnologia blocului de aluminiu necesită mai puține componente decât alte opțiuni, FRIIA este mai ușor de utilizat decât sistemul tipic de livrare a apei.

  FRIIA vine în diferite configurații cu funcții individuale. FRIIA HC vine standard cu apă caldă și rece. FRIIA HCS oferă apă caldă, rece și spumantă. Fiecare configurație este disponibilă în două dimensiuni diferite pentru a se potrivi cu o mare varietate de afaceri.

  Notă: Rezervorul Co2 pentru apă spumantă nu este furnizat și trebuie achiziționat individual.

  Specificații

  • Opțiuni calde / reci sau calde / reci / spumante
  • 0,8 GAL extragere imediată la cald
  • 23% mai eficient din punct de vedere energetic decât concurenții principali
  • 195-250 căni pe oră (180 ml răcite / spumante ΔT = 10 ° C)
  • 156 de căni pe oră (180 ml fierbinte)
  • Tava de picurare a fontului inclusă