Perie COFFEETOOL Grouphead Brush, PALLO, multifunctionala

7001117

Produs nou

Pallo Coffeetool este un mod unic si inovator de intretinere a masinii de cafea. Ofera 3 instrumente intr-un singur dispozitiv. Este prevazuta cu lingurita pentru dizajul detergentului, pocker metalic pentru curatarea gurilor blocate de pe varful baghetelro de spumare si o perie rigida.

Mai multe detalii

7 Produse

99,00 lei cu TVA

 • Capul cu peri se desurubeaza de maner, ceea ce face mai eficienta inlocuirea sa (capetele de peri pentru inlocuire se pot achizitiona separat).

  Ce este CoffeeTool?
  O masina de cafea curata inseamna o cafea curata. Coffeetool este un mod mai bun si mai inteligent de a curata componentele unui espresso, in care se acumuleaza uleiuri rancede si alte resturi de cafea. Spre deosebire de alte perii cu capete in grupuri, designul sau patentat are un maner ergonomic, iar aripioarele sale unice ale deflectorului de apa impiedica apa fierbinte sa atinga pielea mainii, in timpul operatiunii de curatare a espressorului.

  Cand perii se uzeaza, puteti sa inlocuiti capetele si sa pastrati corpul periei, cu manerul ergonomic.
  Dispozitivul de curatare Steam Wand a orificiilor de aerisire indeparteaza depozitele de minerale si reziduurile de lapte, asigurand o aerare adecvata a laptelui.


  Lingurita pentru dozaj permite dozarea adecvata a cantitatii de detergent pentru curatare.
  Setul de 3 capete de peri pentru inlocuire se poate achizitiona separat
  Dimensiuni: 1 x 9 x 2 inch/ 2.54 x 23 x 5 cm
  Culoare: negru
  Maner ergonomic

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: