BARISTA Nanopresso Yellow Patrol + Case

7001318

Produs nou

Revitalizează-ți corpul cu o cafea și ofera  spiritului un impuls in culori. Noile produse Nanopresso  sunt surse de bucurie, energie, convingătoare, emoționale, spirituale.

Mai multe detalii

16 Produse

399,00 lei cu TVA

 • BARISTA Nanopresso Yellow Patrol + Case

  Nanopresso vine la pachet cu noi caracteristici și capabilități, care va vor îmbunătăți foarte mult modul în care va pregătiți cafeaua preferată. Nanopresso este una dintre cele mai bune și mai versatile mașini espressoare si este un plus unic  la setul dvs. de instrumente pentru cafea!

  Compact și ușor

  Indiferent că vei pleca pentru câteva ore sau saptămani întregi, spațiul și greutatea sunt factori majori atunci când îți alegi echipamentul de călătorie. Cu o greutate de doar 336 grame și o lungime de 18,9 centimetri, Nanopresso este proiectat să fie mai ușor și mai versatil.

  Inovativ si putrenic

  Construit în jurul unui sistem de pompare recent patentat, Nanopresso este capabil să atingă, cu ajutorul mâinilor dvs., o presiune maximă de 18 bari (261 PSI) pentru extractie de cafea fără egal. Nanopresso funcționează cel mai bine cu o cafea măcinată fin, care este tamponată tare. Este încântător de ușor de utilizat și simplu de utilizat. Nanopresso necesită 15% mai puțină forță pentru a pompa în comparație cu modelele anterioare (prima generație Minipresso)

  După fiecare extractie, întreținerea Nanopresso durează doar câteva secunde. Când este necesar, fiecare componentă a portafiltrului este ușor de separat pentru o curățare profundă. Carcasa de protectie Nanopresso este realizată dintr-un material EVA rezistent și căptușeală din material moale. Este special conceputa pentru a se potrivi în jurul Nanopresso fără accesorii atașate. Carcasa ajută la protecția împotriva eventualelor adancituri, zgârieturi și praf. 

  Instructiuni

  Nanopresso este simplu și ușor de folosit.

  Adăugați în compartimentul de cafea, cafea măcinată, cu lingurița din dotare și, folosind aceeași linguriță, preasați ușor cafeaua, pentru a o nivela. Puneți apă fierbinte, clocotită, în recipientul de apă și la final deblocați pistonul din poziția inițială, aplicând câteva pompări pentru a crea presiune și a extrage un espresso minunat cu cremă generoasă.

  Caracteristici:

  Dimensiuni

   156x71x62mm

  Greutate

    336 gr

  Capacitate apă

    80 ml

  Capacitate cafea    

    8 gr

  Presiune medie

    18 bar

  Accesorii

  Pahar espresso și linguriță integrate, perie pentru curatare, cos pentru filtre, carte cu instructiuni de folosire.

  ____________

  DESCRIPTION

  Packed with new features and capabilities, which will drastically improve the way you prepare your favorite coffee, Nanopresso is one of the best and most versatile espresso machines. A truly unique addition to your coffee toolkit! Built around a newly patented pumping system, the Nanopresso is capable of reaching, with the help of your hands, a maximum of 18 bars (261 PSI) of pressure for unparalleled coffee extractions qualities. The Nanopresso works best with finely ground coffee that is tamped hard. It is delightfully easy to operate and simple to use. The Nanopresso requires 15% less force to pump compared to previous models (1st generation Minipresso). With Nanopresso, the power is in the machine, not in your hands. After each shot, Nanopresso maintenance takes only few seconds. When necessary, every components of the portafilter are easily separated for deep cleaning.

  CHARACTERISTICS

  Dimension156x71x62 mm6.14x2.8x2.44 in
  Weight336 g0.74 lb
  Water capacity80 ml2.70 fl oz
  Ground capacity8 g0.28 oz
  Max. pressure18 bar261 psi
  Package includeNanopresso, built-in espresso cup,
  filter basket, scoop, brush,
  multi-languages instruction book,
  warranty card and two stickers.