Toddy Cold Brew Cupping Kit TCK3, 9 piese

7001128

Produs nou

Toddy® Cold Brew Cupping Kit

Mai multe detalii

12 Produse

349,00 lei cu TVA

 • Prima soluție de evaluare senzorială din domeniu, concepută special pentru prepararea la rece, kitul Toddy Cold Brew Cupping vă permite să explorați variabilele de preparare și modul în care acestea influențează profilul aromelor. Prin menținerea constantă a altor variabile, kitul Toddy Cold Brew Cupping vă permite să izolați cu ușurință variabila cu care experimentați - de exemplu: gradul de măcinare, raporturile de infuzare, turbulența și timpul de infuzare. 

   

  În combinație cu Toddy® Cold Brew Cupping Protocol și  Cupping Form, obțineți o soluție completă care permite sistemului de preparare la rece să urmeze protocol calitativ similar cu cei utilizat cu distribuirea (cuparea) clasică. 

  Kitul Toddy® Cold Brew Cupping utilizează filtre de unică folosință, compostabile (în loc de site cu plasa metalică, ce se pot înfunda ușor). Fiecare kit include 12 filtre de hârtie și 12 filtre tree free. 

  Pentru cele mai bune rezultate și simplificarea comparațiilor side by side, vă recomandăm setul de 3 brewers. Puteți achiziționa oricând un singur kit de cupare pentru a spori capacitatea de a pregăti și compara mai mult de trei băuturi preparate la rece.   Pachetul include: 

  •        Vas pentru prepararea băuturilor la rece
  •        Capac
  •        Coș filtrant
  •        Clești
  •        24 filtre de unică folosință (12 de hârtie și 12 tree free)