Stronghold S7 Pro, prajitor de cafea

Produs nou

Prajirea cafelei este unul dintre cele mai importante etape in procesul de preparare a unei cesti perfecte. S7 Pro a fost creat special pentru a aduce oricarui coffee shop usurinta si performanta de a praji dupa cele mai mici detalii. 

Mai multe detalii

Introduceti numele si nr. de telefon. Colegii nostri va vor contacta imediat.
Anuleaza
CERE OFERTA
 • Cu o capacitate cuprinsa intre 150 si 850 g, Stronghold S7 Pro  ofera acum oricarui barista puterea de a furniza cafea perfect prajita fara sa isi faca griji cu restrictiile de spatiu sau cu instalarea, fiind necesara doar conectarea la o priza.

  S7 Pro a fost si inca este cheia succesului ce sta in spatele celor mai grozavi barista din lume. Multi campioni mondiali au folosit acest prajitor de cafea atat in competitii, in instruire, dar si in rutina zilnica de preparare a cafelei, deoarece le ofera posibilitatea de a avea un control absolut asupra intregului proces.

   

  O performanta incredibila insotita de un design uimitor

  S7 Pro este un aparat performant pentru prajit cafea ce a castigat respectul multor profesionisti si lideri in domeniu. Cu un design compact si inovativ, acesta nu este doar extraordinar la exterior, ci mai ales in interior. Din dorinta de a crea ceasca de cafea perfecta, nenumarati ingineri, chimisti, dar si profesionisti in prajire au elaborat Roastware, fiind realizat astfel incat sa simplifice acest procedeu complex si sa ofere calitate de fiecare data.

  Cu ajutorul softului Roastwear, un barista are posibilitatea de a selecta programul ideal in functie de cafeaua utilizata:

  ·        Program de prajire

   Roastware este capabil sa ia in considerare toate informatiile care ii sunt furnizate, precum originea cafelei, a metodei de procesare, dar si nivelul dorit de prajire, putand in acest fel sa optimizeze eficient intregul proces.

  ·        Prajire manuala

  Orice profesionist stie cat de important este controlul caldurii in procesul de prajire. Cu ajutorul modului manual, atat caldura convectiva, cat si cea radianta poate fi gestionata, oferind in acest fel posibilitatea de a praji cafea cu cea mai mare precizie.

  ·        Salvarea automata a profilului

  Fiecare tip de cafea are nevoie de un anumit timp de prajire si temperatura pentru a scoate la suprafata aroma si gustul inconfundabil. Cu ajutorul tehnologiei avansate de detectare si a softului integrat, S7 Pro va putea salva si gestiona profilul fiecarui tip, simplificand in acest fel procesul si mai mult.

  ·        Replicare automata  

  Factorii externi pot influenta rezultatele unui prajitor de cafea obisnuit, insa S7 Pro, cu ajutorul algoritmului inteligent ce observa si reactioneaza la aceste modificari, ajustand nivelul de caldura va putea sa reproduca perfect de fiecare data procesul, fiind o abilitate imposibila pentru oameni.

   S7 Coffee Roaster

  Sistem triplu de incalzire – Primul din lume

  Cu ajutorul tehnologiei brevetate de catre Stronghold, cafeaua este agitata in mod uniform, in timp ce este supusa caldurii convective, radiante si conductive. Cu ajutorul acestui sistem unic, prajirea se va realiza eficient si optim.

  ·        Caldura conductiva

   Lama din interior va impinge cafeaua din centrul tamburului pana la marginea acestuia. Astfel caldura conductiva va fi distribuita in mod egal si uniform.

  ·        Caldura radianta

   Caldura radianta a halogenului face diferenta dintre acest prajitor si unul obisnuit. Aroma cafelei poate fi acum mult mai bine si mai uniform imbunatatita atat in interior, cat si in exterior, datorita energiei ce patrunde in straturile boabelor procesate.

  ·        Caldura convectiva

   Circulatia aerului cald in tambur va oferi cafelei oportunitatea de a se bucura de caldura distribuita in mod uniform.

   

  Prajirea cafelei – acum mai usoara ca niciodata

  •        Tava de racire – in mai putin de 90 de secunde de la eliberare, cafeaua va ajunge la temperatura camerei, gata pentru a fi folosita.
  •        Buncar ce poate stoca de la 150 pana la 850g de cafea verde.
  •        100% electric – Daca alegi electric inseamna ca doresti sa te bucuri de o ceasca de cafea incredibila cu un cost mai scazut de instalare, intretinere si operare. In acelasi timp vei avea un impact mai mic asupra mediului inconjurator, fiind o alternativa mult mai curata pentru natura.
  •        Fereastra de monitorizare - verifica mai usor progresul prajirii cu ajutorul vizorului.
  •        Display de 10.1 inci – intuitiv si usor de folosit, display-ul ofera control si precizia de care un barista are nevoie.
  •        Tambur cu structura alcatuita din 5 straturi, astfel incat sa sustina mai bine caldura.
  •        Paleta verticala a tamburului va permite o prajire optima uniforma.
  •        Suflanta cu aer cald este principala sursa de caldura, fiind un sistem de convectie puternic si eficient.
  •        pereche de becuri cu halogen, perfecte pentru o caldura radianta superioara.

  Construita pentru rezultate fara egal

   

  •        Tambur cu structura alcatuita din 5 straturi, astfel incat sa sustina mai bine caldura.
  •        Paleta verticala a tamburului va permite o prajire optima uniforma.
  •        Suflanta cu aer cald este principala sursa de caldura, fiind un sistem de convectie puternic si eficient.
  •        pereche de becuri cu halogen, perfecte pentru o caldura radianta superioara.

   ------------------------------------

   

  Plug-n-Roast with S7 Pro, its batch size of 850g is ideal for any coffee shop.

  S7 Pro brings unparalleled ease and performance for taking control of your own roasting.

  Batch size : 150g to 850g

  Achieve incredible roast quality without space restrictions.

  S7 Pro comes ready to roast - no-hassle installation, just an outlet is all you need.

  S7Pro has always been behind the greatest baristas and their routines.
  2022 Canadian Barista AND Brewers Cup Champion Ben Put has long been utilizing S7Pro for championship coffees, both in his routines and in his coaching.

  Exceptional performance, centerpiece design

  Innovative and compact design of the S7Pro is loved by many, and the performance is recognized and trusted by experts, specialists and industry leaders

   

  Spawned from the research of many dedicated engineers, chemists, and roasting professionals, the embedded Roastware is ready to simplify your roasting experience and needs.

  Program roasting

  By selecting the coffees' origin, processing method, and desired roast level, Roastware will factor in all the information and run optimized roasts for you.

  Manual roasting

  Manual roasting mode gives precise control over convective and radiant heat, allowing you to define your roast like never before.

  Profile auto-save

  Reliable roasting data is readily available through integration of advanced sensing technology and the embedded software. Saved roasting profile can be easily managed and analyzed.

  Auto-replication

  Our algorithm takes replication to the next level by automatically reading and reacting to the changes in external factors and making heat adjustments to arrive at a perfect replication beyond human capabilities.

   

  World's First Triple Heat System

   

  Stronghold's patented tower drum design technology allows for even agitation of the coffees as you manage convective, radiant, and conductive heat applications. This triple heat system results in optimal roasting approach.

  Conductive heat

  Agitating blade pushes the coffees from center of the drum to the far edges of the drum. Conductive heat is evenly and efficiently applied to the coffees.

  Radiant heat

  Halogen's radiant heat truly differentiates our Smart Roasters from our competitors. Penetrating more energy  through multiple layers of the coffees, you can now more evenly develop your coffee inside and out.

   

  Convective heat

  Hot air circulates throughout the drum and transfers heat to every bean for even heat distribution.

   

  Roasting Made Easy

   

  Cooling Tray

  Rapid cool down, from release to room temperature in less than 90 seconds.

  Hopper

  Hopper to hold 150 to 850g of green coffee.

  Pure Electric

  100% Electric means you care more about the environment and safety, but want to care less about gas installation, maintenance, and operational costs.

  Viewing window (Sight Glass)

  Check out the roasting drum through a clear viewing window.

  10.1in Display

  simple, intuitive, effortless precision at your fingertips

  5 layer drum structure to sustain the heat

  Vertical drum paddle For the optimal even roasting

  Hot air blower Main source of heat, powerful and affective convection system

  Pair of Halogen lamps Sufficient radiant heat from pair of Halogen lamps