COFFEE TECH Roaster Solar 2Kg black 841989 Mareste

Coffee Roaster Coffee Tech Solar 2Kg

9105377

Produs nou

Cel mai avansat Prajitor de cafea electric din lume!

Mai multe detalii

Introduceti numele si nr. de telefon. Colegii nostri va vor contacta imediat.
Anuleaza
CERE OFERTA
 • Coffee Tech Shop Roaster Solar 2kg 

  Solar Coffee Shop Roaster a fost lansat în 2006 ca a treia generație a proiectului nostru inovator Shop Roasters. Inovatoarea mașină a depășit asteptările devenind cel mai întâlnit prăjitor pe bancurile de producție. Sute de prăjitoare Solar au fost vândute în întreaga lume.

  Solar excelează în calitatea superioară de prăjire, funcționarea plug-and-play, designul compact și fiabilitatea excepțională fără întreținerea necesară. Datorită acestor caracteristici, nu este de mirare că Solar a fost adoptat de multe micro-prăjitorii, speciality coffee shops și cafenele.

  Caracteristici

  Materiale: 100% structură metalică. Capacitatea lotului: 0,5 - 2 kg.

  Metoda de prăjire: Tambur rotativ cu pat fluidizat limitat. Răcire: Grupul de răcire în tambur și răcire exterioară.

  Întreținere:  Golirea și curățare periodică a colectorului de pleavă și a tubulaturii de evacuare. Suflanta de pleavă nu necesită curățare.

  Ciclu de prăjire: 16-18 minute pentru un lot de capacitate de 2 kg.

  Metoda de operare: Profilul automat de prăjire, folosind o tehnologie unică de prăjire, urmărește cu atenție procesele naturale de prăjire a cafelei. Rezultatul este o precizie și o consistență inegalabile pentru fiecare lot prăjit. Multe dintre cele mai bune secrete ale mașinii sunt încorporate în miezul propriu și nu sunt adăugate pur și simplu ca caracteristici

  Metoda de încălzire: Radiație infraroșie, aer convectiv, conducție, căldurătermo-sifonată.

  Controlul calității proceselor: Lentilă mare de pirax pentru monitorizarea ușoară a progresului de prăjire. Regulatorul digital de temperatură dublă pentru controlul căldurii, permite determinarea intervalului de temperatură pentru prăjire.

  INALTIME: 74cm

  LATIME:    58cm

  ADANCIME: 77cm

  GREUTATE: 41kg

  VOLTAJ: 220V Mono

  PUTERE: (W) 3300 (220V)