HARIO V60 Drip Scale VST2000B

7001174

Produs nou

Cântarul pentru V60 de la Hario a devenit unul din instrumentele preferate de brewing. Platforma lui de cântărire poate găzdui cele mai populare unelte de brewing și servere, precum și portafiltru pentru măsurarea dozei de espresso. Timer-ul încorporat este util pentru urmărirea timpului de preparare și rezoluția redusă asigură o acuratețe maximă până la capăt. 

Mai multe detalii

21 Produse

299,00 lei cu TVA

 • Hario V60 drip scale - instrument esențial pentru consecvență și calitate în brewing.

  Te-ai intrebat vreodată cum bariștii pot să producă de fiecare dată, iar și iar, rezultate consistente? Prin practică și repetiție. Cu toate acestea nu trebuie să preparați o mie de cești de cafea pentru a începe să vă bucurați acum de o ceașcă de cafea perfectă. Hario V60 drip scale este o parte esențială din arsenalul unui barista care vă va ajuta și pe dumneavoastră să obțineți același rezultat acasă; urmați o rețetă exactă de cafea și bucurați-vă de o ceașcă de cafea minunată, la domiciliu.  

  V60 Drip Scales Design.

  Vasele V60  sunt proiectate pentru a se potrivi cu Hario V60 Drip Scale, împreună formează o vedere uimitoare în orice tip de mediu. De asemenea, ambele sunt esențiale pentru o cafea de calitate și preparare consistentă. 

  Caracteristicile Hario V60 Drip.

  Cântarul Hario pentru V60 este extrem de exact, acesta are o precizie de 0,1g, astfel încât veți potrivi perfect cantitatea necesară de cafea. Are și un cronometru integrat pentru controlul total al brewing-ului dumneavoastră.

  o 2-200g: 0,1g

  o 200-500g: 0,5g

  o 500-2000g: 1,0g

  • Capacitate mare: 2000g

  • Timer încorporat

  • Acționat de 2 baterii AAA

  • Oprire automată după 5 minute (100 de minute când utilizați cronometrul)

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: