Nou Mabo Coffee Honduras El Puente, Natural, 250gr Mareste

Mabo Coffee Honduras El Puente, Natural, 250gr

7000996

Produs nou

About MABÓ Coffee

MABÓ Coffee Roasters is the home of Bogdan Georgescu, the 2019 World Coffee Roasting Vice-Champion and Romania Roasting Champion. Our story begins in 2020, a small roastery in Bucharest with a dream and focus on quality coffee … and pretty much nothing else. Due to this, you will experience exclusive, remarkable coffees each time.
Quality first and nothing else!

Mai multe detalii

2 Produse

ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!

65,00 lei cu TVA

 • Finca El Puente este deținută de Marysabel Caballero și de soțul ei, Moisés Herrera. Marysabel este un fermier de cafea din a treia generație, bunicul ei matern, Felipe García, a înființat ferme de cafea și le-a transmis fiicei sale, Sandra, care împarte proprietatea cu soțul ei, Fabio.

  Moisés a lucrat pentru o companie de cafea din Guatemala, dar natura sa curioasă l-a împins să privească dincolo de cărți și să învețe mai multe fațete ale afacerii. Recunoscându-i valoarea inter-funcțională, compania l-a trimis pe Moises în Honduras în anii 1990 pentru a-și gestiona operațiunile de cafea și acest lucru l-a determinat în cele din urmă să investească în unele terenuri din Chenacla. La scurt timp după aceea, s-a căsătorit cu Marysabel și au stabilit terenul ca o fermă de cafea, împreună. S-au dedicat producției de cafea de cea mai înaltă calitate pe care au putut-o și, când au auzit despre primele concursuri de calitate a cafelei din Honduras, au si intrat. Imediat, cafeaua lor a început să câștige premii, iar cafeaua de la Finca El Puente a început o serie impresionantă de victorii care continuă până în prezent. Astăzi, Finca El Puente este una dintre cele mai inovatoare ferme din lume, cultivând soiuri de cafea exotice în condiții unice, testând tehnici experimentale de procesare și, în general, împingând fiecare aspect al producției de cafea pentru a îmbunătăți cafeaua și ferma în sine. Moisés Herrera și Marysabel Caballero sunt proprietari ai Finca El Puente din 2005 iar căutarea lor constantă de perfecțiune a cafelei ne inspiră an de an. Recolta din acest an are note bogate de fructe tropicale, migdale, accentuate de zahăr brun, aciditate medie, funk și retrogust de vin rose.

  Origine Honduras
  Regiune Chinacla, Departamentul La Paz 
  Statia de spalare El Puente
  Fermentare Naturala
  Varietate Catuai
  Altitudine 1400 – 1650m
  Scor degustare 88 in Nota SCA
  Anul recoltei 2020
  Note Cupping Tropical Fruits | Almond | Brown Sugar | Winey Finish
  Profil de prajire OMNI (potrivit pentru espresso | filtru)
  Perioada de repaus Filtru 7 zile | Espresso 14 zile
  Prajit de Bogdan Georgescu - Campion National al Romaniei si Vice-Campion Mondial
  Prajit cu PROBAT P5

  Data de prăjire: Jan 2021

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: