Filtre
Perfectioneaza-ti rutina de dimineata
Urmatoarea generatie de cutite
Cana Carter Move nu este doar un inlocuitor al paharelor de unica...
Cana Carter Move nu este doar un inlocuitor al paharelor de unica...
Conceputa pentru a amplifica simturile si pentru a se potrivi cu cele...
Conceputa pentru a amplifica simturile si pentru a se potrivi cu cele...
Conceputa pentru a amplifica simturile si pentru a se potrivi cu cele...
Conceputa pentru a amplifica simturile si pentru a se potrivi cu cele...
Distribuitori oficiali pentru Romania a brandurilor
Service autorizat MARCO, BREWISTA!
Subcategorii
French Press, Presa franceza, Hario si Bialetti
Cafea turceasca, ibric din cupru argintat, ibric SOY, Turkey
Aparat espresso Bialetti Mokapot, Italian mokapot coffee maker,
Wilfa Filter Coffee Machine, Wilfa Aparat filtru cafea
Toddy cold brew coffee, Hario ice coffee, Hario cold brew, Hario slow drip
Hario cold brew tower, Hario slow drip coffee
Ustensile pentru coffee brew, sifon, v60, aeropress, chemex, cafea la filtru
Kettle electric Hario, Brewsita, Fellow for coffee brew, V60, chemex, aeropress
Hario coffee server for V60, aeropress
Ceainic pentru cafenea, teapots for coffee shop
Marco Beverage Systems hot water boilers, undercounter and tap water systems, boiler apa profesional Marco, Marco Uber boiler, Marco MIX PB3
Un produs pe atât de funcțional pe cât este frumos: ceainicul ChaCha Kyusu Maru de la Hario. Ceainicul ideal pentru ceaiul din frunze. Ca în cazul tuturor produselor Hario, vasul este fabricat din sticlă fină termoizolantă.
Kettle-ul Hario Buono este unul dintre cele mai populare kettle-uri din lume și pentru un motiv bun, are o capacitate mare (1,2 litri sau 1,0 litri) și este mai accesibil decât cele mai multe kettle-uri.
Hario Glass Iced Coffee Maker este unic prin faptul că folosește o metodă tradițională de brew pentru a produce o cafea rece, cu gust bogat și plăcut.
Extrageți aroma cafelei cu o simplă apasare. Puneți cafeaua măcinată în presă și adăugați apă fiartă. Puneți pistonul și lăsați cafeaua să se infuzeze. Apăsați încet pistonul în jos, turnați cafeaua într-o ceașcă și bucurați-vă.
Hario - regele sticlei, oferă pentru barista o sticlă de calitate excelentă la nivel mondial.
Vrei o cafea bună și luxuriantă? Dripper-ul Hario (Stand de lemn) face să curgă un extract de cafea, timp de aproximativ 8 ore. Așadar, cafeaua are o aciditate scăzută și este ușoră pentru stomac.
Cheia pentru prepararea unei cafele gustoase este gestionarea volumului, a timpului și a temperaturii. Termometrul de brew V60 permite măsurarea temperaturii chiar și în timpul turnării.
Este un nou mod de a vă bucura de ceai făcut cu apă rece.
Ideal pentru a prepara cafea de calitate în orice restaurant, coffee shop sau birou.
NitroBrew nitrogenează bere, cafea, ceai, sifon sau orice băutură aleasă de dumneavoastră, oferindu-i o textură fină și un gust delicios! Utilizați-l din confortul casei sau în barul dumneavoastră.
Lampă cu alcool pentru Hario Syphon TCA-2,TCA-3,TCA-5,MCA-3,MCA-5.
Filtre de hârtie pentru Brewista Cold Pro.
Wilfa is a leading brand with focus on design, quality, safety and innovation that developed a coffee maker that meets the requirements of the European Coffee Brewing Center. Wilfa Classic Pause - Coffee-Maker Silver CM3SA100 A coffee maker in trendy silver color that fits perfectly on a nice kitchen counter.
Ibric argintat, lucrat manual, din cupru potrivit pentru 1 cafea. Ibricele turcesti Soy sunt lucrate manual, batute de cei mai iscusiti mestesugari in atelierele din Istanbul. Batutul manual nu aduce doar o frumusete unica fiecarui ibric dar imbunatateste durabilitatea lui permitand producatorilor sa ofere garantie pe viata.
Revitalizează-ți corpul cu o cafea și ofera spiritului un impuls in culori. Noile produse Nanopresso sunt surse de bucurie, energie, convingătoare, emoționale, spirituale.
Bialetti Moka Fiammetta 3tz model is used to brew 3 cups of espresso at a time. The total capacity is 150 ml.
Hario - regele sticlei, oferă pentru barista o sticlă de calitate excelentă la nivel mondial.
Sunteți pasionat de prepararea cafelei? Poate doriți să schimbați felul în care preparați sau doriți să vă distrați mai mult în timp ce faceți o cafea dimineața? Acest lucru este perfect deoarece aparatul de cafea prin vacuum Technica de la Hario oferă toate aceste lucruri simultan și chiar mai mult.
Vrei o cafea bună și luxuriantă? Dripper-ul Hario (Stand de lemn) face să curgă un extractde cafea, timp de aproximativ 8 ore. Așadar, cafeaua are o aciditate scăzută și este ușoră pentru stomac.
Este un nou mod de a vă bucura de ceai făcut cu apă rece.
Recipient profesional de păstrare și servire cafea.
Toddy® este lider în cold brew de cafea și ceai.
Bol inferior pentru Hario Syphon "Technica" 3-Cup.
Wilfa SVART Precision Filter Coffee-Maker Silver The coffee maker is developed together with the world champion in coffee Tim Wendelboe.
Ibric argintat, lucrat manual, din cupru potrivit pentru 1 cafea mai mare. Ibricele turcesti Soy sunt lucrate manual, batute de cei mai iscusiti mestesugari intr-un atelier mic de langa Marele Bazaar. Batutul manual nu aduce doar o frumusete unica fiecarui ibric dar imbunatateste durabilitatea lui permitand producatorilor sa ofere garantie pe viata.
Nanopresso Barista Kit este un set complet de accesorii ambalate într-un recipient mic. Atentie, kit-ul nu contine espressor NANOPRESSO! Iubitorii de cafea vor fi încântați să se bucure de un espresso incredibil de bogat. Coșul dublu espresso este o caracteristică unică care nu poate fi găsită în niciun alt espressor portabil.
Bialetti Moka Express 6tz model is used to brew 6 cups of espresso at a time. The total capacity is 300 ml.
Hario Copper Buono Kettle este un kettle uimitor, care asigură controlul în timpul turnării. Perfect conceput, oferă formă și funcționalitate într-o singură unitate, este partenerul perfect pentru echipamentele dumneavoastră de cafea Hario Pour Over.
Începeți ziua cu o ceașcă de cafea rece cu gheață, apoi închideți capacul, puneți vasul de cafea Hario la rece în frigider și bucurați-vă de o altă cană răcoritoare de cafea rece mai târziu, în cursul zilei. Cafeaua rece nu este ceva cu care toată lumea este familiarizată și dacă nu ați încercat încă, aveți ocazia să testați o cafea cu aromă mai bogată.
V60 este un dispozitiv de filtrare a cafelei inventat de către japonezii de la Hario. Denumirea de V60 provine de la forma de ‘V’ a dispozitivului și de la unghiul de 60° pe care îl formează laturile acestuia. Această metodă de preparare se bazeaza doar pe forța gravitațională.
Un dripper de ceai elegant, util și foarte ușor de folosit.
Presa franceză de la Hario cu design propriu, din sticlă borosilicată și capac din lemn de măslin pentru comfort și stil.
Ideal pentru folosirea manuală de înaltă precizie pentru prepararea ceaiului și în speciality coffee.
Bol inferior pentru Hario Syphon "Technica" 5-Cup.
Îmbunătățiți experiența unui brewing V60 cu stand-ul Hario V60 Arm.
Filtre suplimentare pentru filtrul de cafea Aerobie AeroPress®.
Ibric argintat, lucrat manual, din cupru potrivit pentru 2 cafele. Ibricele turcesti Soy sunt lucrate manual, batute de cei mai iscusiti mestesugari in atelierele din Istanbul. Batutul manual nu aduce doar o frumusete unica fiecarui ibric dar imbunatateste durabilitatea lui permitand producatorilor sa ofere garantie pe viata.
Adaptorul NS permite Nanopresso să folosească NS CAPSULES * pentru a prepara espresso.
Bialetti Musa 4tz model it used to brew 4 cups of espresso at a time (approx. 50ml each). The total capacity is 200ml.
The Brazen Plus brew system has featuresnot found on any other consumer coffee maker. Settings areadjustable for water brewing temperature and pre-soak like foundon many commercial brewers. Set your brewing temperaturebetween 190F- 210F/ 90C-99C with accuracy to within 1-degreeFahrenheit
Sistemul de încălzire Hario Smart Beam BGST-400E este cel mai precis încălzitor pentru prepararea la Coffee Syphon. Permite un reglaj precis al timpului și temperaturii, dând voie baristei să își salveze profilurile preferate cu noul ecran digital.
Alegeți temperatura preferată și mențineți-o timp de până la 15 minute cu kettle-ul cu control al temperaturii de la Hario.
V60 este un dispozitiv de filtrare a cafelei inventat de către japonezii de la Hario. Denumirea de V60 provine de la forma de ‘V’ a dispozitivului și de la unghiul de 60° pe care îl formează laturile acestuia. Această metodă de preparare se bazeaza doar pe forța gravitațională.
Hario Tea Maker are sistem de ridicare a infuzorului care permite frunzelor de ceai să se infuzeze în funcție de preferințe.
Ideal pentru cafenele artizanale, prăjitorii de speciality coffee, lanțuri de cafenele, baruri sau restaurante.
Bolul median pentru Hario Water Dripper WDC-6.