Cele mai populare filtre de la Hario sunt de înaltă calitate, asigurând...
Filtre suplimentare pentru filtrul de cafea Aerobie AeroPress®.
AeroPress® este darul perfect pentru orice iubitor de cafea.
Cele mai populare filtre de la Hario sunt de înaltă calitate, asigurând...
Cântarul pentru V60 de la Hario a devenit unul din instrumentele...
Hario - regele sticlei, oferă pentru barista o sticlă de calitate...
Set de patru lavete de curățare pentru uneltele de cafea, pentru barista.
Sproud Barista - băutură ca laptele dar din mazăre TRANSPORT INCLUS IN...
Dacă sunteți în căutarea unor filtre de syphon convenabile, filtrele de...
Bialetti Moka Marocco 3tz model is used to brew 3 cups of espresso at a...
Bialetti Musa 6tz model it used to brew 6 cups of espresso at a time...
Bialetti Musa 6tz model it used to brew 6 cups of espresso at a time...
Bialetti Moka Express 3tz model is used to brew 3 cups of espresso at a...
Bialetti Moka Marocco 3tz model is used to brew 3 cups of espresso at a...
Ciocolata calda Willies, 250gr Cacao...
Originile numelui Hario – Regele Sticlei
Strategia afacerii -真善美楽 (shinzenbiraku)
In cautarea adevarului naturii si bunastarii oamenilor, indeplinirea nevoilor care in final devine profit. Sa folosim cu procepere materiale de cea mai inalta calitate, sa stapanim tehnicile si sa avem personal calificat. Sa oferim servicii si produse fine, valoroase pentru clienti. Sa livram placere societatii si sa oferim bucurie si bogatie afacerii si oamenilor implicati. Cu aceasta filozofie in inima HARIO va continua calatoria producerii unor produse care sa inspire.
Sticla prietenoasa cu mediu si rezistenta la caldura
Productie de incredere/ sigura/ prietenoasa cu mediu
O fabrica fara cosuri de fum
Ceainic asiatic delicat, făcut manual, are un corp termoizolant din sticlă, ceea ce înseamnă că îl puteți încălzi pe foc, electric sau oricare altă metodă preferați.
Un produs pe atât de funcțional pe cât este frumos: ceainicul ChaCha Kyusu Maru de la Hario. Ceainicul ideal pentru ceaiul din frunze. Ca în cazul tuturor produselor Hario, vasul este fabricat din sticlă fină termoizolantă.
Secretul servirii ceaiului aromat este de a face ca frunzele de ceai să țopăie.
Designul original și special al unui filtru de ceai mai mare și mai lung. Un filtru de ceai mai mare și mai lung, astfel încât frunzele de ceai se pot extinde. Poate fi folosit și pentru porții mici. Vă puteți bucura de un ceai de fresh adăugând fructe.
Cântarul pentru V60 de la Hario a devenit unul din instrumentele preferate de brewing. Platforma lui de cântărire poate găzdui cele mai populare unelte de brewing și servere, precum și portafiltru pentru măsurarea dozei de espresso. Timer-ul încorporat este util pentru urmărirea timpului de preparare și rezoluția redusă asigură o acuratețe maximă până la...
Cumpărați adaptorul pentru filtrele de hârtie, pentru syphon Hario, și primiți 50 de filtre de hârtie.
Sistemul de încălzire Hario Smart Beam BGST-400E este cel mai precis încălzitor pentru prepararea la Coffee Syphon. Permite un reglaj precis al timpului și temperaturii, dând voie baristei să își salveze profilurile preferate cu noul ecran digital.
Când vine vorba de articole de sticlă, nu există mulți producători care să se laude cu istoria lor bogată și sticla de lux. Poreclit "Regele sticlei", Hario a produs decantoare de sticlă de înaltă calitate, termo-rezistente, de mulți ani.
Ceainic Hario de sticlă, perete dublu, 500 ml.
Picătură cu picătură - fiecare picătură se adună pentru o cafea cu preparare lentă. Cafeaua Slow-Drip este gata în două ore.
V60 este un dispozitiv de filtrare a cafelei inventat de către japonezii de la Hario. Denumirea de V60 provine de la forma de ‘V’ a dispozitivului și de la unghiul de 60° pe care îl formează laturile acestuia. Această metodă de preparare se bazeaza doar pe forța gravitațională.
V60 este un dispozitiv de filtrare a cafelei inventat de către japonezii de la Hario. Denumirea de V60 provine de la forma de ‘V’ a dispozitivului și de la unghiul de 60° pe care îl formează laturile acestuia. Această metodă de preparare se bazeaza doar pe forța gravitațională.
'Brew like a pro barista' cu acest V60 frumos din lemn de măsline.
Indiferent de bugetul dumneavoastră Hario are un dripper accesibil, iar modelul Hario V60 din plastic transparent este un exemplu perfect pentru asta.
V60 dripper metalic matte black este un produs pentru o cafea delicioasa usor de preparat, produs din otel inoxidabil.
V60 este un dispozitiv de filtrare a cafelei inventat de către japonezii de la Hario. Denumirea de V60 provine de la forma de ‘V’ a dispozitivului și de la unghiul de 60° pe care îl formează laturile acestuia. Această metodă de preparare se bazeaza doar pe forța gravitațională.
V60 este un dispozitiv de filtrare a cafelei inventat de către japonezii de la Hario. Denumirea de V60 provine de la forma de ‘V’ a dispozitivului și de la unghiul de 60° pe care îl formează laturile acestuia. Această metodă de preparare se bazeaza doar pe forța gravitațională.
V60 este un dispozitiv de filtrare a cafelei inventat de către japonezii de la Hario. Denumirea de V60 provine de la forma de ‘V’ a dispozitivului și de la unghiul de 60° pe care îl formează laturile acestuia. Această metodă de preparare se bazeaza doar pe forța gravitațională.
Fabricat în Japonia, din cea mai rezistentă și de calitate sticlă (Hario, în japoneză, înseamnă 'Regele sticlei'). Util atât în folosirea profesionistă, cît și în cea experimentală. Foarte ușor de folosit și curatat.
Paharul Hario V60 este perfect pentru ceai, cafea sau alte băuturi calde sau reci. Are perete dublu de sticlă care păstrează temperatura și confortul la maxim.
The Hario Bona Coffee Kettle este noutate frumosă pentru gama Hario. Gâtul subțire de scurgere vă permite să controlați cu ușurință cantitatea și viteza de apă, folositoare pentru prepararea cafelei delicioase.
Hario Copper Buono Kettle este un kettle uimitor, care asigură controlul în timpul turnării. Perfect conceput, oferă formă și funcționalitate într-o singură unitate, este partenerul perfect pentru echipamentele dumneavoastră de cafea Hario Pour Over.
Kettle-ul Hario Buono este unul dintre cele mai populare kettle-uri din lume și pentru un motiv bun: are o capacitate mare (1,2 litri sau 1,0 litri) și este mai accesibil decât cele mai multe kettle-uri.
Kettle-ul Hario Buono este unul dintre cele mai populare kettle-uri din lume și pentru un motiv bun, are o capacitate mare (1,2 litri sau 1,0 litri) și este mai accesibil decât cele mai multe kettle-uri.
Kettle-ul Hario Buono este unul dintre cele mai populare kettle-uri din lume și pentru un motiv bun, are o capacitate mare (1,2 litri sau 1,0 litri) și este mai accesibil decât cele mai multe kettle-uri.
Kettle-ul Hario Buono este unul dintre cele mai populare kettle-uri din lume și pentru un motiv bun, are o capacitate de 700ml și este mai accesibil decât cele mai multe kettle-uri.
Kettle-ul Hario Fit este unul dintre cele mai populare kettle-uri din lume și pentru un motiv bun: are o capacitate mare (1,2 litri sau 1,0 litri) și este mai accesibil decât cele mai multe kettle-uri.
Are un server de calitate superioară, din sticlă termorezistentă, borosilicată. V60-ul din plastic nu ține căldura la fel de bine ca și cele din metal sau sticlă, dar designul este robust și ușor. Perfect pentru uz casnic sau pentru călătorii.
Hario Glass Iced Coffee Maker este unic prin faptul că folosește o metodă tradițională de brew pentru a produce o cafea rece, cu gust bogat și plăcut.
Hario V60 Ice Coffee maker este echipamentul perfect pentru un brew făcut cu ușurință. Acest dispozitiv, prelucrat în noul stil fretta de la Hario, este construit pentru a prepara cafeaua perfectă.
Extrageți aroma cafelei cu o simplă apasare. Puneți cafeaua măcinată în presă și adăugați apă fiartă. Puneți pistonul și lăsați cafeaua să se infuzeze. Apăsați încet pistonul în jos, turnați cafeaua într-o ceașcă și bucurați-vă.
Extrageți aroma cafelei cu o simplă apasare. Puneți cafeaua măcinată în presă și adăugați apă fiartă. Puneți pistonul și lăsați cafeaua să se infuzeze. Apăsați încet pistonul în jos, turnați cafeaua într-o ceașcă și bucurați-vă.
Presa franceză de la Hario separă particulele aflate în suspensie în cafea oferind o aromă completă și puternică.
Presa franceză de la Hario separă particulele aflate în suspensie în cafea oferind o aromă completă și puternică.
Hario - regele sticlei, oferă pentru barista o sticlă de calitate excelentă la nivel mondial.
Hario - regele sticlei, oferă pentru barista o sticlă de calitate excelentă la nivel mondial.
Cea mai recentă adăugare la catalogul Hario este serverul cu lemn de măslin 01.
Vrei o cafea bună și luxuriantă? Dripper-ul Hario (Stand de lemn) face să curgă un extractde cafea, timp de aproximativ 8 ore. Așadar, cafeaua are o aciditate scăzută și este ușoră pentru stomac.
Hario Syphon Sommelier este fabricat pentru cei mai entuziaști pasionați de cafea. Este ușor de utilizat și și vă ajută să vă impresionați oaspeții. Sifonurile oferă o preparare magică a cafelei și sunt o modalitate excelentă de a experimenta arome complexe la o cafea single origin.
Sunteți pasionat de prepararea cafelei? Poate doriți să schimbați felul în care preparați sau doriți să vă distrați mai mult în timp ce faceți o cafea dimineața? Acest lucru este perfect deoarece aparatul de cafea prin vacuum Technica de la Hario oferă toate aceste lucruri simultan și chiar mai mult.
Sunteți pasionat de prepararea cafelei? Poate doriți să schimbați felul în care o preparați sau doriți să vă distrați mai mult în timp ce faceți o cafea dimineața? Acest lucru este realizabil deoarece aparatul de cafea prin vacuum Technica de la Hario oferă toate aceste lucruri simultan și chiar mai mult.
Presa franceză de la Hario cu design propriu, din sticlă borosilicată și capac din lemn de măslin pentru comfort și stil.
Începeți ziua cu o ceașcă de cafea rece cu gheață, apoi închideți capacul, puneți vasul de cafea Hario la rece în frigider și bucurați-vă de o altă cană răcoritoare de cafea rece mai târziu, în cursul zilei. Cafeaua rece nu este ceva cu care toată lumea este familiarizată și dacă nu ați încercat încă, aveți ocazia să testați o cafea cu aromă mai bogată.
Utilizați sticla de gătit pentru bucătăriile autentice la domiciliu.
Alegeți temperatura preferată și mențineți-o timp de până la 15 minute cu kettle-ul cu control al temperaturii de la Hario.
Cheia pentru prepararea unei cafele gustoase este gestionarea volumului, a timpului și a temperaturii. Termometrul de brew V60 permite măsurarea temperaturii chiar și în timpul turnării.