Rhinowares Cloth Set Barista 4buc RWBCS4PK

9104953

Produs nou

Set de patru lavete de curățare pentru uneltele de cafea, pentru barista.

Mai multe detalii

22 Produse

69,00 lei cu TVA

 • Rhino Coffee Gear Barista Cloth Set

  Pachetul include:

  1 x pânză de cafea (maro)

  2 x pânză pentru aburi (albastru)

  1 x pânză de curățat multifuncțională (negru)

  Setul de pânză Barista a fost dezvoltat pentru a ajuta la curățarea și menținerea mașinilor de cafea într-un mediu comercial și este, de asemenea, potrivit pentru utilizarea mașinilor de uz casnic.

  Folosind un amestec unic de poliamidă și poliester, aceste cârpe speciale de lucru grele fac o treabă fantastică de menținere a echipamentelor curate și pregătite pentru producția de cafea de calitate.

  Cârpa pentru steamer-ul de abur: Pânza pentru steamer permite curățarea rapidă și ușoară a reziduurilor de lapte. Are o capacitate extraordinară de absorție și este suficient de mare pentru a se putea împături de mai multe ori pentru o utilizare maximă: dimensiuni 200 mm x 200 mm.

  Cârpa de cafea cu clemă pentru curea: Această cârpă din microfibră  a fost concepută pentru a îndepărta ușor deșeurile de cafea de la portafiltrele de grup și de la părțile componente ale mașinii. Dimensiuni 310 mm x 600 mm. 

  Cârpa multifuncțională: Această cârpă este proiectată să egaleze și să depășească cârpa de uz general de unică folosință. Ideal pentru curățarea și lustruirea mașinilor de cafea. Măsoară 310 mm x 310 mm.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: