IBRIC CUPRU SOY 0.140L C2G

7000177

Produs nou

Ibric argintat, lucrat manual, din cupru potrivit pentru 1 cafea mai mare.

Ibricele turcesti Soy sunt lucrate manual, batute de cei mai iscusiti mestesugari intr-un atelier mic de langa Marele Bazaar.

Batutul manual nu aduce doar o frumusete unica fiecarui ibric dar imbunatateste durabilitatea lui permitand producatorilor sa ofere garantie pe viata.

Mai multe detalii

9 Produse

410,00 lei cu TVA

  • Ibric argintat, lucrat manual, din cupru potrivit pentru 1 cafea.

    Ibricele turcesti Soy sunt lucrate manual, batute de cei mai iscusiti mestesugari in atelierele din Istanbul. Batutul manual nu aduce doar o frumusete unica fiecarui ibric dar imbunatateste durabilitatea lui permitand producatorilor sa ofere garantie pe viata.

    Tot ce este legat de aceste ibrice: forma, designul si conceptul, le face ideale pentru cafea la ibric. In 2013 aceste ibrice au fost folosite de Turgay Yilizli cand a castigat competitia de Cezve/Ibric si de atunci au devenit alegerea numarul 1 a profesionistilor din toata lumea.

    C2 este ibricul cu cea de-a doua dimensiune Soy si este concept pentru o singura cafea mai mare, intre 80 - 100 ml. Cafeaua facuta in acest ibric, care respecta proportiile si metoda de preparare, are cele mai consistente rezultate.

    Dimensiunile produsului sunt redate in imagine si pot varia usor deoarece sunt lucrate manual.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: