TODDY ColdBrewSystem Pro Series 20 inox 75L, TPS20

7001280

Produs nou

Va prezentam noua gama Toddy Pro Series de echipamente pentru prepararea bauturilor perfecte, la rece.

Mai multe detalii

Introduceti numele si nr. de telefon. Colegii nostri va vor contacta imediat.
Anuleaza
CERE OFERTA
 • Acesta noua linie de produse, brevetata, este conceputa pentru a va ajuta sa experimentati cele mai bune bauturi cold brew. Seria incorporeaza mici detalii pentru a face ca prepararea la rece intr-un volum mare sa fie simpla, eficienta si sigura.

  Dezvoltat pentru a satisface cerintele utilizatorilor pentru o solutie de preparare mai mare, mai usor de utilizat si de curatat, Toddy PRO Series 20 dispune de un recipient din otel inoxidabil de 20 galoane, adica 75 litri.


  Valva dozatoare fara filet are garnituri usor de inlocuit, este sigura pentru alimente si se poate dezasambla pentru curatare. In plus, Toddy include o platforma de filtrare interna construita dintr-o singura bucata de otel inoxidabil.


  Fiecare exemplar Toddy Pro Series 20 utilizeaza filtre compostabile de unica folosinta si nu site din metal care se pot infunda usor. Pentru un plus de confort, manerul capacului se potriveste pe manerul dispozitivului, pentru a minimiza contactul cu orice suprafete care nu pot fi igienizate.

  Pachetul include:


  - Recipient de preparare
  - Capac
  - Platforma filtrare
  - Ansamblu supapa
  - Toddy Cleaner
  - Paleta de amestecare
  - 10 filtre

  Caracteristici


  - Toate piesele metalice sunt fabricate din otel inoxidabil
  - Supapa este usor de demontat si curatat
  - Platforma interioara a filtrului este construita dintr-o bucata solida de otel inoxidabil si nu are pliuri in care lichidele sau zatul de cafea ar putea ramane fixate
  - Manerul capacului se potriveste pe manerul recipientului
  - Sistemul utilizeaza filtre compostabile de unica folosinta.

  ______________

  The patented Toddy® Pro Series 20 makes large-volume brewing simple, efficient, and food safe. Developed to accommodate user requests for a larger brewing solution that's both easy to use and easy to clean, the Toddy® Pro Series 20 features a stainless steel 10-gallon brewing container.

  Our threadless dispenser valve features readily replaceable food-safe gaskets and can be completely disassembled and reassembled. In addition, the brewer includes an internal filter platform constructed from one solid piece of stainless steel (no folds or pockets where liquids or coffee grounds could get trapped).

  Each Toddy® Pro Series 20 brewer uses single-use, compostable filters rather than metal mesh screens that are prone to clogs. For added convenience, the lid handle fits on the brewer handle to minimize contact with any surfaces that may not be sanitized.

  What's Included:

  Pro Series 20 brewing container
  Lid
  Filter platform
  Valve assembly
  Dispensing hose
  Toddy® Cleaner
  Mixing paddle
  Filters (10)