Nitro Cold Brew Coffee Home Kit

19105118

Produs nou

NitroBrew nitrogenează bere, cafea, ceai, sifon sau orice băutură aleasă de dumneavoastră, oferindu-i o textură fină și un gust delicios! Utilizați-l din confortul casei sau în barul dumneavoastră.

Mai multe detalii

1 Obiect

ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!

2 800,00 lei cu TVA

-20%

3 500,00 lei cu TVA

  • NITROBREW AeroSys Home Kit

    Sistemul patentat NitroBrew energizează berea cu azot, reducând carbonarea. Este un proces simplu, cu rezultate delicioase. Toate într-un minut, cu minim de echipamente și instalare.

    Azotul modifică trei lucruri principale în cafea, ca în  orice altă băutură infuzată cu azot. Acestea sunt: gustul, textura și prezentarea. Azotul este un gaz transparent, inodor, care poate fi infuzat în cafea pentru a produce o băutură spumoasă, cafeinizată denumită cafea nitro. Nu este nevoie de cremă sau lapte. Este o experiență complet diferită.

    NitroBrew aduce această experiență la bucătărie sau la barul de acasă. Acum poți face cafea nitro din confortul casei tale. 

    NitroBrew poate fi utilizat cu un compresor de aer fără ulei sau cu un cilindru de azot. Având în vedere că aerul este de 78% azot, compunem kitul de acasă cu un compresor de aer. Deci, nu există consumabile: nu cartușe de schimbat sau cilindri de umplere.