TODDY Home Cold Brew Coffee THM4

9105667

Produs nou

Toddy® este lider în cold brew de cafea și ceai.

Mai multe detalii

47 Produse

299,00 lei cu TVA

 • Povestea Toddy Home Cold Brew System

   

  În 1964, Todd Simpson, absolvent de inginerie chimică la Cornell, a dezvoltat și brevetat un sistem de preparare la rece, care folosind cafea măcinată obișnuită, prepară o ceașcă de cafea superioară celei preparate la cald. Cu 67% mai puțin acidă decât cafeaua obținută prin metode convenționale de preparare la cald, este mai ușor tolerată de stomacurile sensibile.

   

   

  Despre Toddy Home Cold Brew System

   

  Toddy Coffee Maker extrage aroma delicioasă a boabelor de cafea și elimină o mare parte din aciditate, producând o cafea îndrăzneață și clară. Este, de asemenea, ideal pentru prepararea ceaiului la rece.

   

  Dispozitivul Toddy Cold Brew System este un aparat de cafea non-electric, simplu de utilizat, perfect pentru a prepara cafea rece delicioasă. Folosește un proces de filtrare a apei pentru a obține extract de infuzare rece, fin, bogat și concentrat, care poate fi servit la concentrația dorită.

   

  Sistemul este faimos pentru prepararea cafelei cu gheață, precum și a ceaiului cu un conținut scăzut de acid și blând pentru stomacul sensibil. Această metodă de preparare a băuturilor este folosită de mulți barista și experți în domeniu, de peste 50 de ani.

   

  Perfect pentru a produce un concentrat lichid fin și bogat, folosit pentru a face o infuzie rece de neegalat acasă. Toddy extrage adevărata savoare delicioasă din boabele de cafea, lăsând deoparte aciditatea nedorită.

   

   

  Caracteristici Toddy Home Cold Brew System

   

  - Coffee maker non-electric

  - Conceput pentru barista

  - Pentru a prepara cafea, ceai, dar și cacao

  - Pregătiți, serviți și păstrați până la 1.4 litri de băutură

  - Preparatele vor rămâne proaspete în frigider, timp de până la două săptămâni.

   

   

  Pachetul conține:

   

  •         Recipient de brew cu mâner;
  •         Decantor de sticlă cu capac;
  •         Filtre reutilizabile;
  •         Dop de cauciuc;
  •         Instrucțiuni și ghid

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: