Vintage Tea Tin Morning Jazz Up 80g P2199 Mareste

Vintage Tea Tin Morning Mix 80g P2201

9105815

Produs nou

Ceai negru Purecu vanilie, arțar și albă albă - Ceai vrac

Faceți fiecare dimineață magică. Bucurați-vă de un amestec de arțar, șofrănel și albastrele, amestecat cu cel mai bun ceai negru.

Mai multe detalii

5 Produse

35,00 lei cu TVA

  • Vintage Teas.

    Povestea ceaiurilor Vintage începe cu trei bărbați și o minge de cricket.

    Fiind pionieri în industria de ceai, cei trei fondatori ai Vintage Teas, Sriantha Rajapakse, Mahinda Karunanayake și Vinodh Wijetunga au considerat că este timpul să se aventureze singuri. Ca și în cazul tuturor poveștilor de succes, nu a fost așa de simplu, aventura lor a fost văzută cu scepticism până când soarta a făcut posibilă întâlnirea cu un entuziastpasionat de cricket la ultima bancă din lista lor. Domnul a recunoscut imediat pe Sriantha Rajapakse din zilele lui anterioare ca un  jucător de cricket național, iar restul, după cum spun ei, este istorie.

    Asta a fost ieri. Și asta fac astăzi ... Cu un nou birou și un complex de fabrici care acoperă mai mult de 2 hectare de teren, 100 de angajați și clienți din întreaga lume, Vintage Teas a devenit una dintre cele mai mari exportatoare de ceai din Sri Lanka. Ceaiurile lor cuprind cele mai fine gusturi și texturi, folosind echipamente de ultimă oră pentru a crea amestecuri aromaticei. Fiecare produs este ambalat individual pentru a-și păstra prospețimea și, ulterior, este livrat către clienți specifici. 

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: