HARIO Tea Filter-in-Bottle Set Yunomi 750ml/2x170ml pale gray FIHU2012PGREX

7000449

Produs nou

Set sticla Hario pentru infuzarea ceaiului la rece si doua pahare Yunomi, perfect pentru pasionatii de ceai si entuziastii de design minimalist.

Mai multe detalii

24 Produse

119,00 lei cu TVA

 • Sticla cu filtru integrat Hario este cea mai noua si mai usoara modalitate de a prepara un ceai delicios si racoritor. Tot ceea ce trebuie facut este sa introduceti ceaiul preferat, sa turnati apa rece si sa puneti sticla la frigider. Prin utilizarea acestei metode, veti obtine o aroma mult mai bogata si mai fina, fara sa existe riscul de a avea un gust amar, asa cum se intampla uneori in cazul infuzarilor clasice la cald. Filtrul din partea superioara a sticlei va mentine frunzele in interior, pentru a va putea bucura de o infuzie curata si limpede.

  Sticla Hario nu trebuie sa fie limitata doar la prepararea ceaiurilor de frunze.  Puteti prepara apa aromata, adaugand fructele preferate in locul ceaiului obisnuit.

  Este confectionata din sticla japoneza cu capac din silicon.

  Capacitate: 750 ml.

  Hario Yunomi – set alcatuit din doua cesti de ceai cu o capacitate de 170 ml fiecare. Create cu grija si atentie din sticla japoneza de cea mai inalta calitate, aceste piese elegante vor imbunatati decorul oricarei bucatarii.

  Cestile Yunomi nu au maner, insa constructia din sticla reduce transferul de caldura, putand in acest fel sa fie folosite si cu infuzii fierbinti si tinute confortabil in mana.

  Capacitate: 170 ml;

  Se poate spala in masina de spalat vase.

  ---------------------

  A set of Hario Filter-In Cold Brew Bottle and two Yunomi Glasses. Perfect for keen tea brewers and design enthusiasts.
  Hario Cold Brew Tea Filter-In Bottle - Pale Grey: This bottle is a new way to prepare delicious and refreshing tea. The whole success is brewing tea leaves with cold water. Just pour your favourite tea, pour it over with cold water and put the bottle in the fridge. This brewing method allows for a smooth and rich flavour without hints of bitterness. The filter in the upper part of the bottle keeps leaves inside for a clear infusion.

  It is also great for preparing flavoured water -just add your favourite fruit instead of tea leaves.

  The bottle is made of Japanese glass with a silicone top.

  Capacity: 750 ml

  Hario Yunomi - set of 2 tea cups 170 ml: Made of the highest quality Japanese glass, they make an elegant decoration of any kitchen.

  Yunomi have no handles, but the glass structure reduces temperature conduction, so you can fill them even with a hot brew and hold in your hands.

  Each cup holds 170 ml of your favourite tea. Dishwasher safe.