HARIO Coffee Syphon Technica
Definitia artei poate fi complicata, dar cand sunteti martorii lui Hario Syphon Technica in actiune, se poate defini ca arta. Intregul proces de preparare cu sifonul de cafea implica arome si mirosuri senzationale.
La prepararea la sifon va aflati in controlul total al temperaturii si timpului de preparare, care determina gustul cafelei. Va dura ceva timp pentru a deprinde toate tehnicile, dar odata stapanite cafeaua preparata la vacuum va fi foarte satisfacatoare.
Metoda Syphon Technica, cunoscuta si sub numele de vacuum-pot, a fost total ignorata de cafenele si restaurante, din anii 1970 pana in secolul XXI, recent sistemul castigand mai multa atentie din partea tuturor celor implicati in industrie.
Caracteristici:
Dimensiune: W160 x D95 x H333 mm
Capacitate: 360ml, pentru 3 cani
Greutate: 1,2 kg
Materiale: sticla termorezistenta, otel inoxidabil, polipropilena, cauciuc siliconic, alama, aluminiu, fier, aliaj de zinc, rasina melaminica.