HARIO Coffee Syphon Technica 360ml TCA3

9102200

Produs nou

Sunteți pasionat de prepararea cafelei? Poate doriți să schimbați felul în care preparați sau doriți să vă distrați mai mult în timp ce faceți o cafea dimineața? Acest lucru este perfect deoarece aparatul de cafea prin vacuum Technica de la Hario oferă toate aceste lucruri simultan și chiar mai mult.

Mai multe detalii

24 Produse

449,00 lei cu TVA

 • HARIO Coffee Syphon Technica

  Definiția artei poate fi complicată, dar când sunteți martorii lui Hario Syphon Technica în acțiune, se poate defini ca artă. Întregul proces de preparare cu sifonul de cafea implică arome și mirosuri senzaționale.

  La prepararea la sifon vă aflați în controlul total al temperaturii și timpului de preparare, care determină gustul cafelei. Va dura ceva timp pentru a deprinde toate tehnicile, dar odată stăpânite cafeaua preparată la vacuum va fi foarte satisfăcătoare. 

  Metoda Syphon Technica, cunoscută și sub numele de vacuum-pot, a fost total ignorată de cafenele și restaurante, din anii 1970 până în secolul XXI, recent sistemul câștigând mai multă atenție din partea tuturor celor implicați în industrie. 

  Caracteristici:

  Dimensiune: W160 x D95 x H333 mm

  Capacitate: 360ml, pentru 3 cani

  Greutate: 1,2 kg

  Materiale: sticlă termorezistentă, oțel inoxidabil, polipropilenă, cauciuc siliconic, alamă, aluminiu, fier, aliaj de zinc, rășină melaminică.

Accesorii

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: