Espressor LaMarzocco KB90 ABR 2gr

7000153

Produs nou

KB90 - the ultimate workflow

KB90 stabilește standardul pentru cafenelele cu volum ridicat care doresc să ofere un espresso excelent mai repede, mai curat și mai ușor.

Revoluționarul direct în portafiltru simplifică și ușurează mișcarea de blocare a portafiltrului în capul de grup, de fiecare dată. Îmbunătățește fluxul de muncă într=o cafenea de volum mare!

Mai multe detalii

1 Obiect

20165,00 euro (fara TVA)

Introduceti numele si nr. de telefon. Colegii nostri va vor contacta imediat.
Anuleaza
CERE OFERTA
 • KB90 - the ultimate workflow

  KB90 stabilește standardul pentru cafenelele cu volum ridicat care doresc să ofere un espresso excelent mai repede, mai curat și mai ușor.

  Prezentare KB90 

  Direct în portafiltru... ești pregătit pentru un nou mod de a lucra repede și eficient? Revoluționarul direct în portafiltru simplifică și ușurează mișcarea de blocare a portafiltrului în capul de grup, de fiecare dată. Îmbunătățește fluxul de muncă într-o cafenea de volum mare!

  Direct în portafiltru este proiectat pentru a simplifica mișcările necesare pentru a cupla portafiltrul și pentru a reduce solicitarea asupra Barista pentru performanțe și utilizare de zi cu zi. Cafenelele cu volum mare necesită ca Barista să poată lucra rapid și eficient pentru a produce băuturi în timpul celor mai aglomerate perioade ale zilei.

  Poate atenua considerabil leziunile repetate de stres asupra încheieturii mâinii datorită ușurinței sale de acțiune, îmbunătățind fluxul natural de lucru. S-a dovedit, într-un studiu realizat de FAENTIA CONSULTING S.r.l. că Portafiltrul Direct poate reduce tensiunea pe articulație de 12 ori / 1200%. Straight In Portafilter oferă eficiență fluxului de lucru și o ușurință de utilizare universală.

  Steam Flush... Sistemul de spălare cu abur curăță automat ecranul dușului cu abur urmat de o spălare cu apă fierbinte prin capul de grup după fiecare extracție. Datorită utilizării aburului fierbinte, ecranul de duș rămâne curat mai mult timp, în comparație cu utilizarea doar a apei calde. Spălarea cu aburi ajută cele mai aglomerate baruri să păstreze mașina curată și în cele mai aglomerate ore de vârf, minimizând astfel notele de aromă neplăcute datorită unei căi murdare de preparare. Funcția de spălare cu abur poate fi de asemenea setată pentru a împărți cele două funcții separate: clătirea grupului cu abur curat, care constă într-un spray de abur și un autostop de 3 secunde cu apă caldă.

  Algoritmul de prezicere a picurării... opriți automat extracția la momentul dorit pentru a vă asigura cantitatea dorită în cană. Prin intermediul acestui sistem bazat pe algoritmi, nu există niciun compromis în ceea ce privește precizia atunci când comutați între cafea amestec, decofeinizată sau origini. Previzionarea funcționează prin monitorizarea fluxului de espresso, iar cu aceste date algoritmul este utilizat pentru a prezice momentul exact în care băutura trebuie oprită pentru a ajunge la greutatea finală corectă fără a fi nevoie să setați un timp de oprire. Deoarece acest sistem este bazat pe algoritm, nu are nevoie să învețe în timp și nu va pierde precizia dacă schimbați între diferite tipuri de cafea.

  Stabilirea raportului de infuse cu prezicerea la picatura... Cantarele de precizie incorporate in java de scourger imbunatatesc consistenta bauturilor prin oprirea extractiei in function de greutate. Espressorul foloseste algoritmul de prezicere al picaturilor care imbunatateste precizia extractiei.

  Interfață familiară... Tastatura iconică cu 3 butoane s-a dovedit fiabilă, ușor de utilizat și apreciată în întreaga lume. În combinație cu proprietățile electronice La Marzocco, programarea este intuitivă atât pentru bariști, cât și pentru tehnicieni.

  De încredere ... Modelul KB90 a fost proiectat ca o evoluție a modelului PB Linea, care cuprinde cele mai mari tehnologii ale lui La Marzocco, toate într-unul.

  Valva de abur mai ușor de folosit...Robinetul de abur ușor reconstruit este o supapă de abur mecanică revoluționară pe care atât bariștii, cât și tehnicienii îl vor iubi. Acesta păstrează același standard de calitate a aburilor în lapte apreciat de baristas din întreaga lume. Supapa este de asemenea proiectată astfel încât, în cazul unei întrețineri obișnuite sau extraordinare, tehnicienii să poată accesa supapa fără a fi nevoie să scoată panourile laterale, reducând astfel timpul de întrerupere a mașinii și durata de service.

  Cantarele de precizie incorporate in java de scourger imbunatatesc consistenta bauturilor prin oprirea extractiei in function de greutate. Espressorul foloseste algoritmul de prezicere al picaturilor care imbunatateste precizia extractiei.

  Steamer prietenos la atingere...Țeava de abur La Marzocco Pro – Touch, asigură țeava rece în permanență pentru a fi ușor de folosit pentru Barista. Creat cu tehnologie de top din industria aerospațială, mâna Baristului este la adăpost de aburul fierbinte.

  INALTIME: 55cm
  LATIME: 81cm
  ADANCIME: 62cm
  GREUTATE: 77kg
  VOLTAJ: 220V Mono
  PUTERE: (W) 5700 (220V)
  CAPACITATEA BOILERULUI DE CAFEA: 2 x 1,3L
  CAPACITATEA BOILERULUI DE ABUR: 7.0L